29 de desembre del 2008

L'assemblea de Maulets de la Safor denúncia l'atac neonazi al Casal Jaume I de Gandia



Avui 29 de desembre, un cop més el Casal Jaume I de Gandia ha estat sabotejat amb pintades. Aquestes amenaçaven de mort amb frases com “Morireis como vuestro amigo. MONTANEJOS 93”, “Guillem jódete” i “Carlos jódete”, junt amb simbologia neonazi.

Malauradament aquest és només un més dels atacs feixistes que patim a la comarca. Cada vegada són més les amenaces i les pallisses als immigrants, als homosexuals o a la gent antifeixista de la comarca.

Totes recordem com al darrer Corellengua de Gandia grups blavers i feixistes, van causar un trau al cap a la regidora del Bloc Maite Peiró i agrediren a altres persones assistents a la diada festiva.

Malgrat la gravetat dels fets, els grups feixistes com Alianza Nacional, Coalició Valenciana , España 2000 i GAV continuen existint emparats baix el paraigües administratiu i polític suposadament democràtic que tolera el feixisme en totes les seues vessants. Una setmana després del Correllengua vam veure com els responsables dels incidents i altercats que van ocórrer es manifestaren pels carrers de la nostra ciutat amb total impunitat.

Però el silenci i la impunitat del feixisme al País Valencià no són nous; les anomenades justícia i democràcia espanyoles porten anys i anys silenciant el feixisme i garantint la impunitat als autors dels atacs, com ho van fer amb l’assassinat polític que va patir Guillem Agulló, militant de Maulets, ara fa 15 anys, o el militant antifeixista madrileny Carlos Palomino, ara fa un any.

Davant de tots aquests fets l’assemblea de Maulets de la Safor volem manifestar que:

- No estem disposades a tolerar cap tipus d’atac contra la nostra cultura llengua i llibertats nacionals.

- No consentirem que als carrers de la nostra ciutat es continue apallissant a immigrants i a homosexuals a mans dels feixistes i que al contrari que les institucions, denunciarem i perseguirem als responsables d’aquests fets.

- Considerem les institucions i l’estat com a responsables i silenciadors d’aquests fets intolerables en una societat que es diu democràtica, compresa per unes institucions a les qui no els interessa trobar als culpables de tots aquestos actes.



Els gandians patim el feixisme emparat per les seues institucions i el seu estat. Aquesta és la seua democràcia.


Per Guillem, per Carlos, per totes les que lluitem contra el feixisme!

Al feixisme no se’l tolera, se’l combat!!

Per una Safor lliure de feixisme!!

1 comentaris:

Anònim ha dit...

DESDE LA FONT D'EN CARRÒS!! VISCA LA TERRA !!!!! //*\\ STOP DE FEIXISME A LA SAFOR. LA SAFOR , LA MARINA I L'HORTA SON LES COMARQUES QUE MES DEFENSEN ELS PPCC.

A LA FONT VOLEM QUE TORNE EL CARRASCAR!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=swDsVxFNAGE

http://www.youtube.com/watch?v=JCq9Rof3ypc