11 d’abril del 2008

15 anys sense Guillem


Ara fa quinze anys que ens arrebataren el nostre company Guillem Agulló a la tendra edat de 18 anys. Víctima de la ignorància i la violència feixista, assassinat per les seues idees, per ser nacionalista, independentista, per desitjar una llibertat que totes i tots exigim tindre i que ens pertoca justament, i la memòria del qual ha sigut maltractada, manipulada i amagada pels polítics, pels defensors de la democràcia, pels defensors de la llibertat…

Tanmateix, la realitat política d’aleshores no era tan diferent com la que tenim ara. Els feixistes segueixen solts pels carrers, atacant homosexuals, gent de color o independentistes. Un exemple clar és la nostra comarca i, concretament, Gandia. Des de fa un any o dos el feixisme espanyolista i blaver a patit un augment preocupant a la nostra ciutat. Mentre aquests grupuscles es dediquen a embrutar la ciutat i pegar pallisses, hem de veure, amb impotència, com el nostre moviment és criminalitzat per les autoritats per raons tan covards com simples protestes pacífiques, com és el cas dels 13 de Gandia.

Des de Maulets responsabilitzem directament els grups neonazis organitzats: als que li arrebataren la vida a sang freda i als que extenen les seues idees feixistes i recluten més carnassa per a les seues caceres.

Són molts els casos d’agressions feixistes que han quedat impunes arreu dels Països Catalans. Però el que hem de tindre clar és que aquests fets no ens pararan els peus sinó al contrari, ens faran més forts i ens donaran la força i les ganes per seguir endavant. Sempre portarem en la memòria el record de Guillem Agulló i recordarem que si ens toquen a un, ens toquen a totes.


15 anys després, Guillem Agulló, ni oblit, ni perdó!

La lluita continua!!