8 de febrer del 2008

Exposició de cartells pels 20 anys de Maulets



Ara fa vint anys nasqué Maulets, el Jovent Independentista Revolucionari. Aquest nom remet a les classes populars valencianes que, ara fa 300 anys, lluitaren contra l'ocupació botiflera de Felip V de Borbó (avantpassat de l'actual monarca espanyol), defenent el nostre territori, en favor de la llibertat, que finalment fou arravatada, castigant i reprimint durament els habitants del nostre país. Una repressió que, ara per ara, continuem patint, el record de la qual pretenen amagar-nos i oblidar-lo, per interessos partidistes. Com diuen Al Tall en la seua cançó Lladres: "No s'ensenya a les escoles com van esclafar un país perquè d'aquella sembrada continuen collint fruits".

Per això no oblidem el nostre passat, del qual agafem forces i aprenem per poder aconseguir gaudir de la llibertat i els drets que fa tants segles ens llevaren de les mans, fet que, com a poble, no hem oblidat.

Així, a Maulets (organització de joves de l'Esquerra Independentista) hem lluitat dia rere dia, arreu del país durant els últims vint anys i en motiu d'aquesta celebració l'assemblea de Maulets de la Safor hem decidit fer una exposició d'una mostra de cartells que Maulets, al llarg d'aquestes dues dècades, ha publicat per a fer publicitat d'actes, fer propaganda política o denunciar fets.

Tenim clar que aquesta lluita no ha fet més que començar i seguirem lluitant any rere any en totes les comarques dels Països Catalans fins aconseguir els nostres objectius legítims.





L´exposició tindrà lloc al Casal Jaume I de Gandia, del dia 12 al 23 de Febrer a la sala d´exposicions.

1 comentaris:

Carlos V ha dit...

Els Blogs de La Safor

Aquesta pàgina pretén (de forma modesta i totalment artesanal) ser el punt d'encontre del panorama blogger de la comarca de La Safor. Un punt on poder trobar d'una forma més fàcil aquestes pàgines tan interessants i que esperem que tots ens ajudeu amb el vostre granet de sorra a ferla més gran i activa.
L'idea va nàixer de una xarrada a càrrec d'Enric Morera i el nostre alcalde Orengo al Casal Jaume I sobre els blogs i la política. Això em va fer pensar que fea falta coordinar aquest nou món emergent i que tant de moda s'ha posat en els últims anys.
Esperem que no siga una moda que pasa pronte. Així mateixa, a l'hora d'elegir un link per aquest blog, no s'ha pogut utilitzar ni es mots de "gandia", "la safor" o "safor" a seques perque algú els va registrar ja fa anys (i abandonats est`n per desgràcia)
Així que bo, espere la vostra ajuda i colaboracions aportant nous links de gent saforenca, encara que aquestos estigen a altres parts del pís o fins i tot a l'estranger. Publique-los ja siga mitjançant comentaris o envieu un correu
charlifuster@hotmail.com
http://www.elsblogsdelasafor.blogspot.com

Agrairem que posareu el link d'aquest blog entre els teus contactes per aixi donarli més publicitat i un millor funcionament. Moltes gràcies!!